Κόψτε τη μέθοδο σχοινιού καλωδίων

March 7, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κόψτε τη μέθοδο σχοινιού καλωδίων

Το λεπτό σχοινί καλωδίων διαμέτρων κόβεται με το ψαλίδι σχοινιών καλωδίων.


Το ψαλίδι σχοινιών καλωδίων είναι διαφορετικό από το ψαλίδι χάλυβα. Ο καθένας εξοικειώνεται με το ψαλίδι χάλυβα. Η κόχη είναι ευθεία, ενώ το ψαλίδι σχοινιών καλωδίων είναι στρογγυλό.

 

Επειδή το σχοινί χαλύβδινων συρμάτων είναι στριμμένο στα πολλαπλάσια νήματα, το σχοινί καλωδίων χαλκού πρέπει να τυλιχτεί με μια τοξοειδή κόχη. Το σχοινί καλωδίων με μια ευθεία κόχη (ψαλίδι χάλυβα) θα γλιστρήσει από την κόχη. Στην πραγματικότητα, το ψαλίδι σχοινιών καλωδίων και το ψαλίδι καλωδίων έχουν την ίδια αρχή, αλλά το ψαλίδι σχοινιών καλωδίων είναι παχύτερο και ισχυρότερο από το ψαλίδι καλωδίων.

 

Επομένως, το ψαλίδι καλωδίων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του ψαλιδιού σχοινιών καλωδίων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κόψτε τη μέθοδο σχοινιού καλωδίων  0

 

Το παχύ σχοινί χαλύβδινων συρμάτων κόβεται γενικά με μια ειδική τέμνουσα μηχανή σχοινιών καλωδίων, η οποία ανήκει στο υδραυλικό ψαλίδι.

 

Το υδραυλικό ψαλίδι μπορεί γενικά να κόψει το σχοινί χαλύβδινων συρμάτων διαμέτρων 6mm30mm. Φυσικά, οι ηλεκτρικοί μύλοι μπορούν επίσης να κόψουν. Αυτή η περικοπή είναι σχετικά επίπεδη, αλλά όπου δεν υπάρχει καμία πηγή ισχύος, μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι σχοινιών καλωδίων και τις ειδικές τέμνουσες μηχανές σχοινιών καλωδίων.


Εάν τα μεγάλα σχοινιά καλωδίων κόβονται με το ψαλίδι, μπορούν να κοπούν ένα προς ένα.

 

Φυσικά, τα σχοινιά χαλύβδινων συρμάτων με μια έξοχος-μεγάλη διάμετρο περισσότερο από 30mm γενικά μπορούν να κοπούν από τη συγκόλληση αερίου, επειδή η διάμετρος καλωδίων των σχοινιών καλωδίων που υπερβαίνει 30mm είναι περισσότερο από 1.4mm.

 

Η δύναμη του χαλύβδινου σύρματος είναι βασικά επάνω από 1670. Δεν μπορεί να κοπεί με το ψαλίδι και το συνηθισμένο υδραυλικό ψαλίδι, τόσο μόνο συγκόλληση αερίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί.