Τι θα έπρεπε να πληρωθεί την η προσοχή κατά χρησιμοποίηση του σχοινιού καλωδίων;

February 18, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να πληρωθεί την η προσοχή κατά χρησιμοποίηση του σχοινιού καλωδίων;

Χρησιμοποιούμε συχνά τα σχοινιά χαλύβδινων συρμάτων όπως η ένωση αντιτίθεται. Ξέρετε οποιαδήποτε στοιχεία που χρειάζονται την προσοχή κατά τη διάρκεια της χρήσης των σχοινιών χαλύβδινων συρμάτων;

 

1. Έλεγχος πριν τη χρήση

Πεδίο επιθεώρησης: ελέγξτε το βαθμό ένδυσης σχοινιών καλωδίων, σκουριάς, εκτατός, κάμψης, παραμόρφωσης, κούρασης, σπασμένου καλωδίου και εκτεθειμένου καλωδίου πυρήνων για να καθορίσετε την ασφαλή ποσότητα ανύψωσής του (συμπεριλαμβανομένων των αποβλήτων).

 

2. Προφυλάξεις συντήρησης

 

① ο όρος του σχοινιού καλωδίων έχει πολύ που κάνει με τη χρήση του σχοινιού καλωδίων. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς, κανένα σύρσιμο ή η ρίψη δεν επιτρέπεται, καμία υπερφόρτωση δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της χρήσης, καμία κάμψη του σχοινιού καλωδίων δεν επιτρέπεται, και καμία ξαφνική αλλαγή στην ανύψωση της ταχύτητας δεν επιτρέπεται για να αποφύγει τη σύγκρουση.

 

② όταν υπάρχει σκουριά και τέφρα στο σχοινί καλωδίων, παρακαλώ βουρτσίστε το πετρέλαιο με μια βούρτσα καλωδίων.

 

③ το σχοινί καλωδίων χρησιμοποιείται κάθε 4 μήνες. Κατά εφαρμογή του πετρελαίου, την είναι καλύτερο να ενυδατωθεί ο πυρήνας σχοινιών με το καυτό πετρέλαιο (περίπου 50 ° Γ) και να σκουπιστεί μακριά το υπερβολικό λίπος.

 

④ αφότου τοποθετείται σωστά το σχοινί καλωδίων, πρέπει να τοποθετηθεί σε μια καθαρή και ξηρά θέση, και δεν πρέπει να συσσωρευθεί και να συσσωρευθεί για να αποτρέψει sprains.

 

⑤ το τέλος του σχοινιού καλωδίων καθορίζεται με ένα σχοινί καλωδίων ή ενώνεται στενά με ένα χαμηλό κράμα σημείου τήξης. Μπορεί επίσης να σφιγχτεί με μια στεφάνη σιδήρου για να αποτρέψει το σχοινί από τη χαλάρωση.

 

⑥ σε λειτουργία, εάν η επιφάνεια του σχοινιού καλωδίων συμπιέζεται, σημαίνει ότι το σχοινί καλωδίων έχει υποβληθεί στην ιδιαίτερη δύναμη, και το πρέπει να σταματήσουν αυτή τη στιγμή. Το φορτίο και ο έλεγχος αύξησης, και αντικαθιστούν με το νέο σχοινί εάν είναι απαραίτητο.

 

⑦ η ικανότητα μεταφοράς του σχοινιού καλωδίων έλξης πρέπει να είναι 5-8 φορές η συνολική έλξη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να πληρωθεί την η προσοχή κατά χρησιμοποίηση του σχοινιού καλωδίων;  0